Raambestickering laten maken?

Raambestickering (of raambelettering) is een prachtige manier om je bedrijf eenvoudig en betaalbaar een andere uitstraling te geven of om een bepaalde boodschap over te brengen.

Wij verzorgen raambestickering vanaf het inmeten tot aan het ontwerpen, printen en de uiteindelijke montage op locatie.

Er bestaan verschillende soorten folies en manieren om ramen te voorzien van bestickering. De vraag is vooral: wat zoek jij? Spunk'd reclamebureau geeft je graag advies!

Raamfolie als eyecatcher

Wil jij van jouw pand een echte eyecatcher maken? Laat dan je ramen inpakken met opvallende full colour raamfolies.

Wij maken een ontwerp op maat en zorgen dat de raamstickers netjes geplakt worden.

Zandstraal folie

Glass etched folie is een zelfklevende folie met een zandstraaleffect. Daarom wordt het in de volksmond ook wel zandstraalfolie, melkglasfolie of privacyfolie genoemd.

Deze folie zorgt voor een mooie rustige uitstraling en is lichtdoorlatend. Daarnaast is deze folie zowel onbedrukt in te zetten maar kan deze ook geheel worden voorzien van een full colour print.

Glass etched folie is een veelgebruikte folie in kantoren en praktijkruimtes.

Tijdelijke raambestickering

Raambestickering is ook uitermate geschikt voor tijdelijke toepassingen zoals bijvoorbeeld de aankondiging van een verhuizing of opening. Maar ook bij speciale winkelacties of als verkoopsticker bij woningverkoop is raambestickering perfect in te zetten.

Een van de folies die wij gebruiken voor tijdelijke acties is Dot folie. Het grote voordeel van deze raamfolie is dat dit materiaal eenvoudig te plakken en te verwijderen is. De folie werkt met een soort zuignappenstructuur waardoor deze geen lijmresten achterlaat. Vooral het verwijderen is dus een fluitje van een cent.

Spunk'd reclamebureau is een echte specialist op dit gebied. Wij zijn dan ook niet voor niets door diverse bedrijven ingezet om volledige winkelgevels in te pakken met tijdelijke acties.

Snijfolie voor logo's en teksten

Om zo min mogelijk zicht te verliezen kun je kiezen voor een contourgesneden bestickering. Wij snijden dan de folie uit en kunnen deze voor je monteren op het raam.

Daarnaast is het ook mogelijk om verschillende snijfolies te combineren. Denk hierbij aan verschillende kleurcombinaties of de combinatie tussen matte en glanzende folie. Ook speciale kleuren die niet geprint kunnen worden zoals bijvoorbeeld goud kunnen door de inzet van snijfolie wel geplakt worden.

Deze vorm van raambestickering heeft vaak een chique en rustige uitstraling.

One way vision

Je kent het vast wel. Raamfolie waarbij je van binnen naar buiten kunt kijken maar niet andersom. Dit noemen we One way vision folie. Uiteraard komt het daglicht wel gewoon binnen. Let op: deze folie is voor tijdelijk gebruik.

Hoe werkt one way vision folie?
Het menselijk oog vis geneigd is om eerder lichtere en heldere kleuren op te merken dan donkere kleuren (zoals de perforaties in de folie). Het oog van de mens focust zich dus op het geprinte deel van de folie. Hierdoor ziet one way vision folie er van een afstand uit zoals een gewone printfolie. Pas wanneer het buiten donker is en binnen het licht aanstaat, kan het effect minder worden.

Spunk'd reclamebureau
Veemarktkade 8, 5222 AE 's-Hertogenbosch
Bezoek: De Gruyterfabriek 6223 (ingang F)

073 - 203 21 49