Wat zeggen klanten over ons?

Klant CenterParcs
Klant Libema
Klant AmericaToday
Klant DeGruyterfabriek

Dirk & Chantal

Consequent Compliance

Wij hebben een hele fijne samenwerking met Spunk'd reclamebureau! Spunk'd denkt mee, komt met goede adviezen en reageert snel. Wij zijn heel trots op de website die Spunk'd voor ons gemaakt heeft, ze nemen de tijd voor je en werken snel naar een mooi eindresultaat!

Sanne Janssen

New Heroes

Wij zijn heel erg tevreden over Spunk'd reclamebureau. Erg fijn om mee te communiceren, ze komen hun afspraken na en ook het eindresultaat is fantastisch.
Echt een aanrader!

Peter van den Hurk

Impresss

We werken al jaren met Spunk'd en ook met de verhuizing naar onze nieuwe locatie zijn we erg te spreken over de creativiteit, het meedenken en de hoge kwaliteit van alle binnen- en buitenreclame.

Roel Jansen

ERA Wijman Jansen

Fijne partij om zaken mee te doen! We hadden meteen al een goed gevoel toen ze bij de kennismaking met goede ideeën kwamen. Spunk'd is super creatief, denkt mee en komt  afspraken na.

Rene Leenderts

René Leenderts

Open Coffee Vught e.o.

Spunk’d maakte voor de Open Coffee Vught e.o. een nieuwe website. Tijdens de viering van het 10-jarig bestaan werd het ontwerp onthuld ten overstaan van 70 ondernemers. Een golf van positieve reacties kwam los. De nieuwe look viel in de smaak. We bevelen Spunk’d van harte aan!

Marco Spruijt

Metafa Holland B.V.

In goed overleg en met een dosis creativiteit verzorgt Spunk'd al enkele jaren het ontwerp en drukwerk van onze brochures, catalogi, leaflets en advertenties. Ze leveren altijd binnen de deadline en denken mee wanneer dat gewenst is. Kortom, Spunk'd is een hele fijne partij om mee samen te werken!

Spunk'd reclamebureau
Veemarktkade 8, 5222 AE 's-Hertogenbosch
Bezoek: De Gruyterfabriek 6223 (ingang F)

073 - 203 21 49