Zelf je logo ontwerpen, why not?

Natuurlijk... download ergens online een illegale versie van Photoshop, jat hier en daar wat ideetjes en brouw zelf een logo in elkaar dat er lekker fancy uitziet. Simpel, goedkoop en snel.

Zou je denken...

Met Photoshop ziet het er top uit!
Maar: Wist je dat Photoshop in de meeste gevallen helemaal niet geschikt is voor het ontwerpen van logo's?
Wij komen nog veel te vaak logo's tegen waarbij geen rekening is gehouden met de bruikbaarheid in offline media zoals gedrukte folders, spandoeken, reclameborden, kleding of bedrijfswagens. Misschien heb je nu alleen maar een website en Facebookpagina... maar is dat over een jaar nog steeds zo?

We verkopen geen gebakken lucht.
Spunk'd is al meer dan 10 jaar bezig met het ontwerpen van professionele logo's. We hebben ervoor geleerd en hebben er al heeeel veel gemaakt. Daarmee bedoelen wij logo's waarbij rekening is gehouden met de aan te spreken doelgroep, het doel, het imago dat u wilt uitstralen etc. Maar ook dat deze logo's op elk front zijn toe te passen zonder kwaliteitsverlies. Online maar zeker ook offline!

'Doe er ook maar een logootje bij'
Een logo is TE belangrijk! Het vormt de basis van je huisstijl, van de stijl die je wilt uitdragen. Een logo is maatwerk en kan in onze ogen geen kopie zijn... of is jouw bedrijf ook een kopie? Wij gaan er vanuit dat dat niet zo is. De vraag: 'kun je dan ook meteen effe een logootje maken' krijgen wij ondanks dat toch nog steeds regelmatig. Oké laten we het in 2 zinnen uitleggen: Ga maar een set nieuwe banden halen bij de autodealer... krijg je de auto er dan ook bij? En zo ja... hoe lang zal ie dan rijden denk je? ;-)

Geen zorgen
Het is eigenlijk ook wel een hele geruststelling als je een bureau achter de hand hebt dat voor jou de hele huisstijl ontwerpt en bewaakt. Dan kun jij écht doen waar jij goed in bent, dan doen wij dat ook (voor jou).

Makkelijker ook!
Hoe lang ben jij bezig met het ontwerpen van je logo? En hoeveel probeersels heb je dan al gemaakt en kon je makkelijk kiezen? Wij hebben aan een half woord genoeg en gaan daarmee aan de slag. Wij zijn de filter die moeilijke keuzes voor je weghaalt en zorgen dat jij uiteindelijk nog jaren tevreden vooruit kunt.

Hallo?
We zijn er om je te helpen! Een mailtje, belletje of bezoekje is genoeg en je bent uiteraard tot niets verplicht. Wij horen graag van je.

Wowlogo

Contact

Veemarktkade 8
5222 AE 's-Hertogenbosch
Nederland
Kvk: 17 17 59 43
Btw: NL001698469B82

Stel een vraag