Goed nieuws!

Goed dat jij deze pagina even een bezoekje gunt. Want in het voorbijgaan zagen wij een leeg pand, maar geen duidelijke aankondiging van wat voor nieuws erin gaat komen. Dat is echt een gemiste kans!

0732032149

Hero Yellow 002
Zandstraalfolie 001

Raambestickering

Laat jouw nieuwe pand juist nu extra opvallen bij voorbijgangers!

Hoe? Door het plaatsen van tijdelijke raambestickering. Wij pakken hele raampartijen in met jouw reclame. En wordt jouw zaak bijna geopend? Dan is de folie ook snel en eenvoudig weer (door jezelf) te verwijderen. Geen dubbele kosten dus! Daarnaast kunnen we de permanente (raam)reclame voor je verzorgen zodat jouw zaak er ook tiptop uitziet zodra deze geopend wordt.

Volledige ontzorging

Spunk'd komt bij je inmeten, zorgt voor het ontwerp (of de controle van je ontwerpen), de juiste folies en zorgt ervoor dat alles vakkundig wordt gemonteerd.

Aandachttrekker

Doordat je hele ramen in kunt laten pakken trek je mega veel aandacht. Je kunt de voorbijganger ontzettend goed nieuwsgierig maken of aanzetten tot actie. Zet jij nog steeds liever een advertentie in de krant?

Eenvoudig te verwijderen

Leuk idee zo'n folie op het raam maar jij hebt geen zin in dagenlang krabben om de folies er ook weer af te krijgen. Dat snappen wij! En dus gebruiken wij folies die ook echt eenvoudig door jezelf te verwijderen zijn.

Gratis inmeten in Den Bosch

Wij komen graag bij je langs om je wensen te bespreken en de boel even goed in te meten. Aan de hand daarvan kunnen wij een vrijblijvende offerte uitbrengen.

Full service

Wij doen nog veel meer. Neem eens een kijkje op www.spunkd.nl.

Rechthoek 001

Koffietje doen?

We werken al jaren met Spunk'd en ook met de opening van onze tweede locatie in Nijmegen zijn we erg te spreken over de creativiteit, het meedenken en de hoge kwaliteit van alle binnen- en buitenreclame die Spunk'd levert.

Impresss

Peter van den Hurk

Wij zijn heel erg tevreden over Spunk'd reclamebureau.
Zeer goed in de communicatie, ze komen hun afspraken na en ook het eindresultaat is fantastisch. Echt een aanrader!

New Heroes

Sanne Janssen

Fijne partij om zaken mee te doen! We hadden meteen al een goed gevoel toen ze bij de kennismaking met goede ideeën kwamen. Spunk'd is super creatief, denkt goed mee, geeft advies en komt altijd afspraken na.

ERA Wijman Jansen

Roel Jansen

Klant Libema