E-mail instellen

ALGEMENE E-MAIL INSTELLINGEN

Wanneer je de mail bij ons hebt ondergebracht, kun je de e-mail lezen via webmail, maar ook via instellingen in een e-mailprogramma. Denk hierbij aan Apple Mail of Outlook. Hieronder vind je de e-mailinstellingen om e-mail te kunnen versturen en ontvangen via de onze mailservers.

INSTELLINGEN INKOMENDE E-MAIL

• De (inkomende) IMAP-server is altijd “mail.domeinnaam.nl”.
  • Inkomende server poort 143
  • Gebruik als loginnaam het volledige e-mailadres (bijvoorbeeld info@domeinnaam.nl).
  • Gebruik het bijbehorende e-mailwachtwoord.
  • Beveiliging: SSL/TLS moet niet aangevinkt zijn, of in geval van TLS op geen staan.

INSTELLINGEN UITGAANDE E-MAIL

• De (uitgaande) SMTP-server is altijd “mail.domeinnaam.nl”.
  • Uitgaande server poort 587.
  • Gebruik als loginnaam het volledige e-mailadres (bijvoorbeeld info@domeinnaam.nl).
  • Gebruik het bijbehorende e-mailwachtwoord.
  • Beveiliging: SSL/TLS moet op geen staan.

WEBMAIL

• URL voor het benaderen van de webmail: http://webmail.domeinnaam.nl
  • Gebruik als loginnaam het volledige e-mailadres (bijvoorbeeld info@domeinnaam.nl).
  • Gebruik het bijbehorende e-mailwachtwoord.

Kom je er niet uit?
Bel de technische helpdesk: 010-8208890

Support-002

Contact

Ekkersrijt 7418
5692 HK Son en Breugel
(Eindhoven) - Nederland
Kvk: 17 17 59 43
Btw: NL1428.96.135.B01

Stel een vraag