Huisstijlen

Een bedrijf of product kan niet zonder huisstijl. U wilt tenslotte herkend worden en een bepaald beeld (dat past bij uw visie) naar buiten uitdragen. Wij ontwikkelen uw huisstijl en zorgen dat imago en identiteit goed op elkaar aansluiten. (Potentiële) klanten krijgen een bepaald beeld van uw bedrijf, mede door uw huisstijl. Het is daarom zo belangrijk dat uw huisstijl klopt met hoe uw bedrijf daadwerkelijk is.

Daarnaast zorgen wij dat uw huisstijl technisch ook helemaal klopt. Wij komen nog veel te vaak logo's tegen die enkel geschikt zijn voor digitaal gebruik en niet op grootformaat gedrukt kunnen worden. Zonde!

Design & drukwerk bepalen uw stijl
Om het beste resultaat te behalen is het verstandig om design en drukwerk hand in hand samen te laten gaan. Natuurlijk mag u er ook voor kiezen ons alleen het design te laten verzorgen en het drukwerk elders onder te brengen. Al zijn wij wel van mening dat de keuze van het papier, het formaat en de kleuren ook onder het design vallen. Laat dit samengaan is ons advies, dan slaat u de plank nooit mis. Een glossy ontwerp op een mat papiertje komt niet over toch?

Enkele producten:
Logo's, briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, offertemappen, folders, brochures.

Vanaf slechts € 495,- ontwikkelen wij uw logo.
Vanaf slechts € 595,- ontwikkelen wij uw logo en huisstijl.

Prijzen onder voorbehoud en exclusief btw.

Klik hier voor meer informatie over huisstijl drukwerk.

Grafisch-Huisstijl-002

Contact

Veemarktkade 8
5222 AE 's-Hertogenbosch
Nederland
Kvk: 17 17 59 43
Btw: NL001698469B82

Stel een vraag