Reclamebureau in 's-Hertogenbosch voor ontwerp, signmaking, drukwerk en webdesign.

Zelf je website bijhouden of uitbesteden?

Elke klant die bij ons komt voor een website wil deze zelf bij kunnen houden. Maar is dit wel altijd de beste keus?

Wanneer wij een nieuwe website maken wordt deze altijd opgeleverd met een CMS. CMS is de afkorting voor Content Management System, ofwel het programma waarmee jij je de informatie op je website aan kunt passen of aanvullen.

Het CMS dat wij leveren is zeer gebruiksvriendelijk. Uiteraard zal elk webbureau dit zo verkopen maar wij durven te zeggen dat we hierin uitblinken. Wil je ons CMS met eigen ogen zien? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie (of thee) en geven we je vrijblijvend een demo.

Websites worden zelden goed bijgehouden

In de praktijk zien wij dat het overgrote deel van onze klanten zelden zelf de website voorziet van nieuwe content. Geen tijd om erin te duiken of geen inspiratie voor een nieuwe update zijn dan ook veel gehoorde excuses. Dit is heel erg jammer want je website zal daardoor rustig wegkwijnen in de snelle wereld van het internet waar de concurrentie groot is.

Schakel de webprofessional in!

"Leuk, maar wat gaat dat geintje me kosten", horen we je denken. En daar hebben we dan ook geen pasklaar antwoord op. Elke website is uniek en elke website vraagt om een ander soort update. Maar misschien zou je de vraag anders moeten stellen: "wat gaat het me opleveren"?
Daar kunnen we wel op antwoorden:

  • Jouw website blijft er ook na updates tiptop uitzien.
  • Jouw website blijft interessant voor bezoekers.
  • Jouw website blijft meedoen in Google.
  • Jouw website blijft snel en goed werken.
  • Wij voeren jouw updates sneller uit dan wanneer je het zelf zou doen.
  • Jij houdt tijd over voor je eigen werk terwijl wij je website updaten.

Samen maken we een plan

Graag maken we samen met jou een webplan. Wat wil jij vertellen op je website, welke nieuwtjes heb je, zijn er regelmatig nieuwe projecten? Hoe vaak wil je dat jouw website geupdate wordt? Wil je de updates ook kenbaar maken op social media en kunnen we je daarin ondersteunen? En wat zijn deze zaken je waard en wat kunnen wij je binnen jouw budget bieden? Allemaal vragen die we samen beantwoorden met als doel om jouw website interessant te maken én te houden!

Mogen we jou helpen?
Neem hier contact met ons op!

© Spunk'd reclamebureau

Deel dit artikel op :

Spunk'd reclamebureau in Den Bosch

Wij zijn Spunk'd reclamebureau. En wij helpen jou om de uitstraling van jouw bedrijf of instelling in de juiste vorm te gieten, zodat het volledig past op wat jij wilt uitdragen. Dat doen we door pakkende en doelgerichte ontwerpen voor jou te maken die we overal in kunnen doorvoeren. Zowel offline als online.

De afgelopen 17 jaar hebben wij talloze bedrijven en instellingen vooruit mogen helpen met pakkende designs, prachtige bestickeringen, doeltreffende reclamecampagnes en vernieuwende websites.

Mogen we jou ook helpen?

Spunk'd reclamebureau
Veemarktkade 8, 5222 AE 's-Hertogenbosch
Bezoek: De Gruyterfabriek 6223 (ingang F)

073 - 203 21 49