Reclamebureau in 's-Hertogenbosch voor ontwerp, signmaking, drukwerk en webdesign.

Waarom heb ik een SSL-certificaat nodig?

Je hebt een website gelanceerd en nu blijkt dat je ook beter maar een SSL-certificaat kunt laten installeren. Waarom? Wij leggen het uit!

Een SSL certificaat is een bestand dat zorgt voor een stukje beveiliging van gegevens tussen de server (van jouw website) en een internet browser (zoals bijvoorbeeld Google Chrome of Internet Explorer). Ken je dat slotje in het veld waarin je je webadres typt? Dat slotje geeft aan dat er een SSL-certificaat aanwezig is.

Het SSL-certificaat versleutelt data, waardoor het voor cybercriminelen moeilijk is om aan gegevens te komen. Een versleutelde verbinding betekent dat de data die tussen computers verstuurd worden encrypt is. Verloopt de verbinding niet via SSL, dan wordt de data als leesbare tekst verstuurd.

Is een SSL-certificaat nodig voor mijn website?

Zodra je op je website persoonsgegevens verwerkt dan is een SSL-certificaat verplicht. Zeker sinds de komst van de AVG is het belangrijk om de privacy en veiligheid van jouw websitebezoekers te zien als prioriteit. Daarnaast worden alle websites die geen SSL-certificaat door Google Chrome als onveilig weergeven waardoor je vaak de website niet eens kunt bekijken.

© Spunk'd reclamebureau

Deel dit artikel op :

Spunk'd reclamebureau in Den Bosch

Wij zijn Spunk'd reclamebureau. En wij helpen jou om de uitstraling van jouw bedrijf of instelling in de juiste vorm te gieten, zodat het volledig past op wat jij wilt uitdragen. Dat doen we door pakkende en doelgerichte ontwerpen voor jou te maken die we overal in kunnen doorvoeren. Zowel offline als online.

De afgelopen 17 jaar hebben wij talloze bedrijven en instellingen vooruit mogen helpen met pakkende designs, prachtige bestickeringen, doeltreffende reclamecampagnes en vernieuwende websites.

Mogen we jou ook helpen?

Spunk'd reclamebureau
Veemarktkade 8, 5222 AE 's-Hertogenbosch
Bezoek: De Gruyterfabriek 6223 (ingang F)

073 - 203 21 49