Van logo tot huisstijl

Een bedrijf of product kan niet zonder huisstijl. U wilt tenslotte herkend worden en een bepaald beeld (dat past bij uw visie) naar buiten uitdragen. Wij ontwikkelen uw huisstijl en zorgen dat imago en identiteit goed op elkaar aansluiten. (Potentiële) klanten krijgen een bepaald beeld van uw bedrijf, mede door uw huisstijl. Het is daarom zo belangrijk dat uw huisstijl klopt met hoe uw bedrijf daadwerkelijk is.

Vanaf slechts € 495,- ontwikkelen wij uw logo.
Vanaf slechts € 595,- ontwikkelen wij uw logo en huisstijl.

Prijzen onder voorbehoud en exclusief btw.

Grafisch-Huisstijl-001
Print-huisstijl

Huisstijl drukwerk

Om het beste resultaat te behalen is het verstandig om design en drukwerk hand in hand samen te laten gaan. Natuurlijk mag u er ook voor kiezen ons alleen het design of alleen het drukwerk te laten verzorgen. Al zijn wij wel van mening dat de keuze van het papier, het formaat en de kleuren ook onder het design vallen. Laat dit samengaan is ons advies, dan slaat u de plank nooit mis. Een glossy ontwerp op een mat papiertje komt niet over toch?

Enkele producten:
Briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, offertemappen, verkoopfolders, notitieblokken.

Websites voor elk scherm

Uw website wordt niet meer enkel en alleen op de vaste pc bekeken. Steeds vaker raadplegen potentiële klanten uw site op laptop, tablet of smartphone.
Responsive websites zijn dan ook geen overbodige luxe! Hiermee wordt uw website automatisch aangepast op de verschillende devices waarop het bekeken wordt. Daarmee blijft alles in 1 beheer waardoor de kosten laag blijven en het onderhoud eenvoudiger dan wanneer u een aparte mobiele website heeft.

Wij ontwerpen en bouwen websites vanaf €799,-.

Prijzen onder voorbehoud en exclusief btw.

Websites-responsive-001
Webshops

Webshops in alle soorten en maten

Natuurlijk kunnen wij voor u een shop in elkaar flansen en daar een paar honderd euro voor vragen maar heeft u dan ook waar voor uw geld??

Spunk'd levert webshops welke toegespitst zijn op uw wensen en budget. Zo kunnen wij u een zeer uitgebreide shop bieden met een aantal vaste functies waarmee de instap betaalbaar blijft. Maar ook voor de complexere shops kunnen wij u vooruit helpen met een online winkel op maat.

Gebruiksvriendelijk design
Gebruiksvriendelijk beheer
Conversieverhogend
Zoekmachine vriendelijk
Zeer goede ondersteuning

Volledige verzorging

Met het online zetten van een webshop houdt het niet op. Een online winkel runnen is een tijdrovende bezigheid. U zult er constant voor moeten zorgen dan uw website up-to-date is, dat vragen beantwoord worden, bestellingen afgehandeld en uw shop gevonden wordt.

Met een webshop van Spunk'd kan dat! Maar daarnaast is het altijd handig om hierin wat extra ondersteuning te krijgen. Wij kunnen u helpen met zaken als bijvoorbeeld het toevoegen van producten, het maken van productfoto's (evt. vrijstaand), het schrijven van pakkende webteksten en de promotie van uw shop middels offline en online promotie zoals Google Adwords, Facebook en Beslist.

Volledige-verzorging
Print-indoorXL

Binnenreclame

Kan uw kantoorruimte wel een opfrisbeurt gebruiken? Wilt u uw producten beter naar voren laten komen in uw winkel? Mag uw restaurant wel wat meer sfeer uitstralen naar de gasten?
Wij kunnen u uitstekend helpen!

Van ontwerp tot productie en de montage op locatie verzorgen wij al uw indoor reclame tot in de puntjes. Zo kunnen wij uw interieur opleuken met wat canvasdoeken of textielprints maar is het inpakken van complete wanden ook mogelijk. Daarnaast hebben wij prachtige en betaalbare producten om beursstands te voorzien van grootformaat prints.

Presentatiesystemen

Uw bedrijf of product presenteren op een borrel, beurs of meeting? Moet het eenvoudig te vervoeren en op te bouwen zijn? Wilt u geen concessies doen aan kwaliteit maar moet het binnen uw budget blijven? De mogelijkheden zijn eindeloos, wij kijken graag voor u wat passend is.

Wilt u een roll-up systeem, x-banner, zelfstaand frame of beurswand? Laat het ons weten.

Print-presentatiesystemen
Overons-ontzorgen

Ontzorgen

Wij zijn Spunk'd reclamebureau! Maar wie bent u en wie zijn uw klanten?
Hoe bereikt u die klanten en waarmee kunt u ze boeien, binden en behouden? Wij hebben daarvoor de kennis en kunde in huis en gebruiken dit graag ook voor u!

Wij nemen u daarom graag bij de hand om uw bedrijf, dienst of product zo goed mogelijk in de markt te zetten. Altijd in samenspraak, u betaald er tenslotte ook voor.

Ook voor de kleine klus staan wij voor u klaar!

Aandragen

Geen idee? Daarvoor komt u naar ons toch?!
Wij hebben ervoor geleerd, werken elke dag aan uiteenlopende projecten voor een grote diversiteit aan klanten. Het is dus niet raar dat u naar ons komt voor een goed idee. Dan kunt u mooi in uw vakgebied blijven schitteren.

Spunk'd bedenkt voor u een effectief concept en denkt daarbij aan alles. Past het idee bij de doelgroep? Sluit het aan op het imago van uw bedrijf? Is het haalbaar en betaalbaar? En wat kan het u opleveren? Wij werken het voor u uit!

Ook voor de kleine klus staan wij voor u klaar!

Overons-aandragen
Overons-goedgeleverd

Creëren

Mooie praatjes verkopen kunnen we allemaal.
Creatie is essentieel! Zonder de nodige handenarbeid heeft u helemaal niets dan wat mooie woorden. Creatie is dan ook onze ware kracht. Wij kunnen als geen ander een idee omzetten naar iets visueels. Inleving in de doelgroep, gevoel voor stijl en kennis van alle gereedschappen zitten ons in het bloed. Noem ons hierin echte werkpaarden. En dat luxe paard... dat mag u zijn.

Websites

Een website is niet enkel het visitekaartje van uw bedrijf. Websites zijn meer dan dat! Het kan uw etalage zijn, uw galerie, uw ontmoetingsplaats of hangplek. Het kan dienen als naslagwerk, presentatiemap of fotoboek. Het kan handig zijn als huiswerkhulpje, studierooster of agenda. Vertel ons wat u wilt, wij adviseren, ontwerpen, bouwen, promoten en zorgen dat uw website up-to-date blijft. Dit kunt u zelf doen m.b.v. ons gebruiksvriendelijke CMS of u laat het aan ons. Daarnaast beperken wij ons niet tot een website voor alleen desktop. Door het maken van een responsive website is deze ook perfect te bekijken op tablet en smartphone. Zo bent u helemaal op de toekomst voorbereid!

Websites zijn al verkrijgbaar vanaf €799,- (ex. btw en de periodieke kosten).

Websites-general-1
Webshops-general-1

Webshops

Uw webshop is niet enkel een verlengstuk van uw fysieke winkel. Steeds vaker nemen webshops het over van de traditionele winkelcultuur. Mensen hebben weinig tijd en willen vanuit hun luie stoel kunnen winkelen en desnoods op straat! Wij maken webshops waarmee u altijd voor uw klanten klaar kunt staan. Van een kleine instapshop tot de volledige verzorging met tekst, fotografie en promotie.

Webshops zijn al verkrijgbaar vanaf €4.995,- (ex. btw en de periodieke kosten).

Buitenreclame

Op straat, aan de gevels van kantoor- of winkelpanden, op evenementen of bouwterreinen... XL prints zijn overal!

Uw gevel voorzien van een frame met banner, een reclamebord of banieren en vlaggen? Uw festival- of bouwterrein aankleden met spandoeken? Bouwborden plaatsen of sandwichborden langs de weg? Raambestickering of uw openingstijden aan de muur? Spunk'd reclamebureau helpt u van A tot Z!

Hieronder hebben we enkele producten voor u uitgelicht...

Grafisch-XL-1
All-in-website-001

Ontwerp

Uw website wordt in uw huisstijl ontworpen door een ervaren designer.

Uw wensen zijn volledig toe te passen binnen het stramien van het webpakket.
(Uw website kan voorzien worden van o.a.: teksten, foto’s, video’s, nieuws, referenties).

Standaard in het All-in-pakket:

Maximaal 3 templates (layoutstructuren).
Dit is tegen meerprijs uit te breiden.

CMS

Zelf eenvoudig uw website aanpassen en aanvullen.

U kunt de content van uw website met behulp van een zeer gebruiksvriendelijk beheer (CMS) eenvoudig zelf bijhouden. Zo kunt u te allen tijde uw website voorzien van extra pagina's en nieuwe teksten, foto's of video's.

Standaard in het All-in-pakket:

Maximaal 5 pagina's door ons gevuld (met door u aangeleverde content).
Dit is tegen meerprijs uit te breiden.

All-in-website-002
All-in-website-003

Responsive

Perfecte weergave op elk schermformaat

Uw website past zich automatisch aan op het schermformaat van het device waarop het bekeken wordt. Hierdoor zal uw website goed leesbaar zijn op desktop pc, laptop, tablet en smartphone.

Standaard in het All-in-pakket:

Volledig responsive (pc, laptop, tablet, smartphone)

Social media

Genereer meer volgers

Wij leggen links naar al uw social media kanalen zoals Facebook, Twitter en LinkedIn. Hierdoor zullen uw bezoekers u ook eenvoudiger kunnen vinden op het sociale netwerk en u wellicht kunnen volgen.

Standaard in het All-in-pakket:

Links naar Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+.
Andere opties tegen meerprijs.

All-in-website-004
All-in-website-005

Google maps

Waar bent u?

Naast een contactformulier en uw algemene contactgegevens plaatsen wij (wanneer gewenst) een Google Maps kaartje met uw locatie op de website. Zo kunnen bezoekers uw nog beter bereiken.

Standaard in het All-in-pakket:

1 Contactformulier + Google Maps kaartje.
Dit is tegen meerprijs uit te breiden.

Zoekmachine vriendelijk

Goed gevonden.

Vindbaarheid is steeds belangrijker binnen de grote massa aan websites. Uw website is dusdanig opgebouwd dat deze zo goed mogelijk vindbaar zal zijn binnen de zoekmachines. U kunt in het CMS zelf eenvoudig belangrijke informatie voor de zoekmachines beheren (zoals titels, trefwoorden, omschrijvingen).

All-in-website-006
All-in-website-007

Helpende hand

Persoonlijke hulp & helpdesk

Voor alle vragen omtrent uw website kunt u terecht bij de ontwerper én is er een helpdesk beschikbaar voor alle technische vragen. Ook voor hulp bij het instellen van uw e-mailaccount bijvoorbeeld.

Snelheid

Snel online!

Uw website gegarandeerd binnen 2 weken online? Uiteraard is dit wel afhankelijk van uw wensen en de snelheid van het aanleveren van de benodigde content. Maar... wij zetten alle zeilen bij zodat u snel online kunt.

All-in-website-008
GratisTab

Prijs

Eénmalige startkosten: € 699,-

Maandelijks: € 29,-

 

Toelichting:


De éénmalige startkosten zijn voor het ontwerp en de bouw van uw website.
Voor het maandbedrag huurt u de domeinnaam, hosting, e-mail en het onbeperkte gebruik van het CMS en de helpdesk. Het maandbedrag wordt jaarlijks vooraf gefactureerd.

Alle prijzen zijn exclusief 21% BTW.
(Prijswijzigingen voorbehouden. U ontvangt vooraf een offerte).

Flyers

Test

Print-promotie
Grafisch-Promotie-001

Flyers laten ontwerpen

Test 2

Flyers laten drukken

Test 3

Grafisch-Promotie-002
Print-promotie

Speciale flyers

Test 4

Starterswebsite

Bent u een eigen bedrijf gestart of bent u op zoek naar een betaalbare oplossing om uw bedrijf, product of instelling online te presenteren?

Een starterswebsite van Spunk'd is de perfecte oplossing!

Oplossing
Beest-webshop-1

Beest.nl

'Spunkd voor vertrouwen, creativiteit en betrokkenheid'!


O.a.: Logo, Huisstijl, Webshop, Verpakkingen, Etiketten, Spandoeken, Reclameborden, Zelfklevende folies, Flyers, Advertenties, Beursstand, Drukwerk.

Lanceren website

DOMEINNAAM VERHUIZEN

Stap 1:
Je vraagt de verhuiscode aan bij je huidige domeinprovider.
Deze verhuiscode kan je vaak via de beheeromgeving van je domeinprovider aanvragen. Als dat niet het geval is kan je rechtstreeks contact met hen opnemen.

Stap 2:
Je geeft ons alle e-mail adressen door die bij het domein horen.
Indien de mail van het domein bij ons moet draaien hebben wij de e-mailadressen nodig zodat wij dit voor je kunnen instellen. Je ontvangt dan van ons nieuwe inloggegevens.
Wanneer de mail via je eigen mailserver loopt, de domeinprovider of je hebt een andere partij ingeschakeld (niet de domeinprovder) die jouw mailaccounts beheert. Hebben wij de zogeheten MX-records nodig. Dit moet altijd bij ons bekend zijn voordat wij de verhuizing in gang kunnen zetten.

Let op: een domeinverhuizing kan maximaal 5 werkdagen duren.

Support-001
DSC_0251-BEW

Beursstands

Uw bedrijf of instelling professioneel presenteren tijdens een beurs?
Wij gaan graag voor u aan de slag om de visuele aankleding van uw beursstand tot in de puntjes te verzorgen. Tenslotte is uw stand dé belangrijke eyecatcher waarmee u uw succes kunt vergroten.

Denk hierbij aan textielframes, grootformaat prints, spandoeken met frames, roll-up banners of full colour groot formaat visuals welke eenvoudig kunnen worden opgebouwd.

Van ontwerp tot print, en van advies tot montage.

Reclameborden

Spunk'd reclamebureau maakt reclameborden in diverse afmetingen, vormen van verschillende materialen.
Afhankelijk van de locatie en de functie van het bord bekijken wij of de print direct op het materiaal gezet wordt of dat het plaatmateriaal wordt voorzien van een (gelamineerde) sticker.

Gangbare materialen zijn forex en dibond maar ook printen op hout of plexiglas is mogelijk!

Wij denken graag met u mee!

Reclamebord-001
dibond-reclamebord

Dibond reclameborden

Dibond is een van de meest bestelde materialen als het gaat om reclameborden. Dit materiaal heeft een zwarte kunststof kern met aan de buitenkanten een dun laagje wit gelakt aluminium. Hierdoor is dibond uitermate geschikt voor binnen en buiten.

Bescherming
Kies voor extra bescherming en een langere levensduur van uw print door de plaat te voorzien van een polymeer folie met mat of glans laminaat.

Vormen
Wilt u een reclamebord is de vorm van uw logo? Wij kunnen het bord in (vrijwel) elke vorm contourfrezen.

Forex reclameborden

Forex dankt zijn populariteit aan de veelzijdigheid in toepassingen. Zo wordt dit materiaal ingezet voor reclameborden, plafondhangers, displays, schapkaarten, wandpanelen of bewegwijzering.

Dit materiaal is stevig en toch flexibel en is daardoor ook handig voor bijv. lichtgebogen wanden.
Forex is door zijn lichte gewicht eenvoudig te monteren. Schroeven, plakken met zelfklevende tape, klittenband of met zuignappen, het is maar wat u wenst. Daarnaast zijn de panelen geschikt voor binnen- én buitengebruik, al adviseren wij bij buitengebruik vaker Dibond te gebruiken.

forex-reclamebord
Grafisch-Promotie-001

Promotionele ontwerpen

Een product, bedrijf of evenement verkoopt zichzelf meestal niet. Daarvoor is promotie nodig! Gaat u met een megafoon de straat op om uw product of evenement bekend te maken? Dat mag… maar wij denken dat we hiervoor betere oplossingen hebben.

Promotioneel drukwerk

Een product, bedrijf of evenement verkoopt zichzelf meestal niet. Daarvoor is promotie nodig! Gaat u met een megafoon de straat op om uw product of evenement bekend te maken? Dat mag… maar wij denken dat we hiervoor betere oplossingen hebben. Naast het ontwerpen van uw promotiemateriaal verzorgen wij ook graag het drukwerk (ook zonder dat wij het ontwerpen). Dit kunnen wij tegen zeer concurrerende prijzen en met de beste service!

Enkele producten:
Flyers, posters, folders, spandoeken, fiets- of deurhangers, stickers, tickets.

Ook voor de verspreiding van uw flyers of posters of het inzetten van promoteams kunt u bij ons aankloppen!

Print-promotie
Websites-cms-002

Zelf content beheren

Spunk'd reclamebureau voorziet uw website van een zeer gebruiksvriendelijk CMS waarmee u eenvoudig zelf de content kunt onderhouden. Pagina's toevoegen, bewerken en verwijderen, foto's toevoegen, uw gallerij updaten... u kunt het allemaal zelf! En komt u er niet uit? Onze helpdesk staat graag voor u klaar.

Websiteonderhoud toch door ons laten verzorgen? Ook dat is mogelijk!

Textielframes (in-store)

Een textielframe bestaat uit een hoogwaardig aluminium profiel waarin een hoge resolutie textielprint wordt bevestigd. Deze textielprint wordt ingespannen met een siliconenpees waardoor u het gemakkelijk kunt vervangen wat dit product extra interessant maakt. Het is daarmee een duurzame en stijlvolle oplossing voor al uw decoratie of reclame-uitingen! Met een textielframe kunt u acties eenvoudig en betaalbaar verwisselen en interieuren snel en eenvoudig van sfeer laten veranderen.

Print-decoframes-002
Print-gevelframes

Spandoeken & frames

U kent ze vast wel, spandoeken met een aluminium buizenframe.
Spunk'd reclamebureau komt bij u inmeten, adviseert, kan uw ontwerp verzorgen en zorgt dat alles geproduceerd en gemonteerd wordt.

Daarnaast bieden wij onze klanten ook interessante prijzen voor doekwissels aan. Daarmee kunt u elke maand iets nieuws communiceren.

Personal Fitness

'Spunk'd komt 100% afspraken na, communiceert helder en denkt goed mee om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Wij zijn zeer tevreden!'


O.a.: Ontwerp, Zelfklevende folies, Drukwerk, Montage, Parkeerborden.

PersonalFitness-THUMB
Grafisch-XL

Verpletterend in grootformaat

Je kunt er niet om heen. Grootformaat reclame is overal!
Banners, reclameborden, gevelbanieren, vlaggen, raambelettering en ga zo maar door. Op iedere straathoek worden deze eyecatchers ingezet. Daarom is het zaak dat uw grootformaat reclame er goed uitspringt en wij zorgen daarvoor.

 • Alleen laten ontwerpen? Dat kan!
 • Ook laten produceren? Geen probleem!
 • Wilt u dat wij het monteren? Komt voor elkaar!

Kranten & magazines

Ondanks alle digitale wegen is drukwerk nog steeds een veelgebruikt medium om uw boodschap te verspreiden. Nog elke dag vallen er kranten, brochures en magazines op de deurmat en dat is niet voor niets. Het werkt nog steeds!

Op het internet bepaalt de consument zelf waar hij naar zoekt. Met een krant of magazine is dat niet het geval. Een krantje wordt toch regelmatig even doorgebladerd ondanks dat de ontvanger misschien niet eens ergens naar op zoek is. Daarnaast zijn kranten en magazines een prachtig middel om evenementen of bedrijven op ludieke wijze te presenteren.

Spunk'd kan voor u het gehele traject verzorgen. Van opmaak tot het drukken en verspreiden van uw krant of magazine. Wij hebben hierin jarenlange ervaring en weten heel goed wat hierin werkt en wat niet.

Print-krantenmagazines-003
Websites-ontzorging-001

Een bureau achter de hand

Wanneer u geen zin of tijd hebt om met behulp van het cms uw website te onderhouden, dan kunt u ons inschakelen om uw website regelmatig up-to-date te houden. Wij kennen het systeem van binnen en buiten en hebben veel ervaring met het onderhouden van websites. Hierdoor kunnen we snel en zorgvuldig werken en heeft u nergens omkijken naar.

Daarnaast staat er een gratis helpdesk met ervaren professionals tot uw beschikking.

Bouwhekbanners

Spunk'd reclamebureau kan uw gehele bouwplaats of evenemententerrein aankleden met bouwhekbanners.
Deze spandoeken worden vervaardigd op een perfect formaat voor bevestiging aan bouwhekken. In frontlit, mesh of speakermesh en met diverse afwerkingen. Naast de productie van deze banner kunnen wij ook het ontwerp én de montage op locatie verzorgen!

Al verkrijgbaar vanaf € 59,- per stuk!

Print-hekwerkbanners
Estamanera-1

Esta Manera

'Spunk'd denkt van A tot Z met ons mee, komt afspraken na en slaagt er telkens in het juiste gevoel van salsadansen in de ontwerpen te leggen'.


O.a.:
Flyers, Advertenties, Posters, Drukwerk.

Vraagje: wat wilt u?

Verschil in prijs en kwaliteit is vooral bij webdesign niet te overzien. Zo biedt de één een website aan voor een schamele honderd euro en vraagt de ander dik drieduizend euro.

Het probleem zit 'm in de appels en peren. Door het grote aanbod is het moeilijk om geen appels met peren te vergelijken. Het is daarom belangrijk dat u voor uzelf heel goed afweegt wat u wilt, wat u nodig heeft, met wie u wilt werken, voor hoe lang en of dit binnen uw budget blijft. Dit zijn enkel een paar factoren maar het belangrijkste is dat u een goed gevoel heeft bij het bureau dat u kiest. Denken ze met u mee, krijgt u waar u op hoopte of misschien zelfs meer dan u had verwacht?

Websites-appels-001
Print-wallcover-003

Wallcovering (fotobehang)

Wilt u uw interieur een flinke oppepper geven? Een echte stijlverandering? Kies dan voor wallcovering! Met deze prints (ook wel fotobehang genoemd) kunnen wij uw hele muren bedekken. Wij komen uw muren opmeten, maken het ontwerp, produceren de wallcover en plakken deze graag voor u tegen de wand.

 • De print wordt uit 1 stuk vervaardigd en heeft dus geen naden
 • Hoogwaardige full colour print
 • Kan tegen een stootje en is brandwerend
 • Werkt geluidsdempend
 • Goed schoon te maken met een (licht) vochtige doek
 • Op vrijwel elk formaat mogelijk

Binnenreclame

Kan uw kantoorruimte wel een opfrisbeurt gebruiken? Wilt u uw producten beter naar voren laten komen in uw winkel? Mag uw restaurant wel wat meer sfeer uitstralen naar de gasten?
Wij kunnen u uitstekend helpen!

Van ontwerp tot productie en de montage op locatie verzorgen wij al uw indoor reclame tot in de puntjes. Zo kunnen wij uw interieur opleuken met wat canvasdoeken of textielprints maar is het inpakken van complete wanden ook mogelijk. Daarnaast hebben wij prachtige en betaalbare producten om beursstands op te bouwen met grootformaat prints.

Print-indoorXL
Print-krantenmagazines-001

Kranten & magazines

Ondanks alle digitale wegen is drukwerk nog steeds een veelgebruikt medium om uw boodschap te verspreiden. Nog elke dag vallen er kranten, brochures en magazines op de deurmat en dat is niet voor niets. Het werkt nog steeds!

Spunk'd kan het gehele traject van ontwerp, tekstschrijven, fotografie en het drukken en verspreiden voor u verzorgen. Wij hebben hierin jarenlange ervaring en met succes diverse kranten en magazines op de deurmat laten vallen.

Dranghekbanners

Spunk'd reclamebureau kan uw gehele evenemententerrein of parcours aankleden met dranghekbanners.
Deze spandoeken worden vervaardigd op een perfect formaat voor bevestiging aan dranghekken. In frontlit of mesh met diverse afwerkingen. Naast de productie van deze banners kunnen wij ook het ontwerp én de montage op locatie verzorgen!

Print-Dranghekbanners-1
Memotions-1

MemotionS

'Spunk'd heeft gevoel voor mijn wensen en doelen en zet dit feilloos om in een huisstijl, website en andere reclame uitingen'.


O.a.: Logo, Huisstijl, Visitekaartjes, Website, Omslagen, Raamfolies, Drukwerk.

Een goede verpakking verkoopt!

Een product verkoopt beter als het omhuld is door een goede verpakking! Een verpakking welke informeert en daarnaast triggert tot actie... verkoop! Wij hebben de kennis en kunde in huis om voor u de perfecte verpakking te ontwerpen.

Grafisch-Verpakkingen-001
Grafisch-XL-1

Buitenreclame

Op straat, aan de gevels van kantoor- of winkelpanden, op evenementen of bouwterreinen... XL prints zijn overal!

Uw gevel voorzien van een frame met banner, een reclamebord of banieren en vlaggen? Uw festival- of bouwterrein aankleden met spandoeken? Bouwborden plaatsen of sandwichborden langs de weg? Raambestickering of uw openingstijden aan de muur?

Spunk'd reclamebureau helpt u van A tot Z!

Raambestickering

Ramen dichtgeplakt met full colour prints? Een glass etch folie met full colour bedrukking zodat u toch wat lichtinval heeft? Of misschien een perforated window film zodat u wel naar buiten kunt kijken maar de voorbijganger niet naar binnen? Wij maken het!

Spunk'd reclamebureau komt bij u inmeten, adviseert, kan uw ontwerp verzorgen en zorgt dat alles geproduceerd en gemonteerd wordt.

Print-raamfolies
Focus2infinity-1

Focus2infinity

'Dankzij creatief meedenken en een vakkundige uitwerking door Spunk'd, zijn onze website en huisstijl naar een hoger niveau getild'.


O.a.: Logo, Huisstijl, Website
.

Reclameborden

Reclameborden zijn er in alle soorten en maten en wij kunnen deze voor u op maat maken.
Van hangende borden tot zelfstaande borden met een aluminium of houten frame. Wij denken hierin altijd met u mee.

Print-reclameborden-002
Print-help

HELP!

Heeft u plannen om uw interieur een boost te geven maar weet u niet hoe? Wij komen graag bij u langs om samen te bekijken wat voor u de beste oplossing is want er zijn tal van mogelijkheden. Op onze website staat tenslotte niet alles wat wij kunnen. Vraag ons daarom gerust om mee te denken, dan komen we er vast uit ;-)

HELP!

Heeft u plannen om uw buitenreclame een boost te geven maar weet u niet hoe? Wij komen graag bij u langs om samen te bekijken wat voor u de beste oplossing is want er zijn tal van mogelijkheden. Op onze website staat tenslotte niet alles wat wij kunnen. Vraag ons daarom gerust om mee te denken, dan komen we er vast uit ;-)

Print-help

Portfolio

 • Albert Heijn

  Gevelreclame | Montage

  AH3-banners-THUMB
 • Vijvercentum Ekkersrijt

  Gevelreclame | Logo | Ontwerp | Print | Montage | Bestickering

  VijvercentrumEkkersrijt-THUMB
 • Center Parcs (JobEvent)

  Concept | Website | Posters | Tickets | Sandwichborden | Drukwerk | Verspreiding | Facebook campagne

  CenterParcs-Jobevent-THUMB
 • Only & Sons - Demer Eindhoven

  Gevelreclame | Raambestickering | Montage

  ONLY-THUMB
 • Mijn Administratie Online

  Huisstijl | Responsive website

  MijnAdministratieOnline-THUMB
 • Bax Juwelier Goudsmid

  Huisstijl | Flyers | Folders | Drukwerk | Indoor reclame | Outdoor reclame | Montage

  Bax-THUMB
 • Personal Fitness

  Gevelreclame | Raambestickering | Ontwerp | Print | Montage

  PersonalFitness-THUMB
 • Metz Lederwaren

  Print | Montage | Bestickering

  Metz-Bestickering-THUMB
 • Maas Cleaning & Facility

  Huisstijl | Website (responsive)

  Maas-THUMB
 • Binnen Interieurontwerp

  Website (responsive)

  Binneninterieurontwerp-THUMB
 • Pure Hair Eindhoven

  Autobelettering | Ontwerp | Print | Montage

  Purehair-THUMB
 • De Administratie Valkenswaard

  Huisstijl | Website (responsive) | Spandoeken | Bierviltjes | Drukwerk

  DeAdministratie-2015-THUMB
 • Derckx bv

  Bouwhekbanners | Vlaggen | Drukwerk | Montage

  Derckx1-bouwhekbanners-THUMB
 • InstantTrust Marine

  Huisstijl | Webshop | Gebruiksaanwijzingen | Illustratie | Verpakkingen | Flyers | Drukwerk | Beursstand |

  InstantTrust-THUMB
 • Beest.nl

  Huisstijl | Webshop | Flyers | Advertenties | Verpakkingen | Drukwerk | Montage | Sandwichborden | TV-visuals | Beursstand

  Beest-webshop-THUMB
 • Ondernemershuis Brabant

  Logo | Roll-up banner | Flyers

  OndernemershuisBrabant-THUMB
 • Ondernemershuis Brabant - Kantoren

  Ontwerp - Print - Montage - Bestickering

  OndernemershuisBrabant2-THUMB
 • Omotion

  Huisstijl | Website (responsive)

  Omotion-2016-THUMB
 • SteentjesXXL

  Huisstijl | Drukwerk

  SteentjesXXL-THUMB
 • Zin Organizing

  Responsive website

  ZinOrganizing-THUMB
 • iS Wand en Plafond Systemen

  Website

  iSwandenplafond-THUMB
 • Hondenfrikandel

  Winkelvriezer met full colour folie

  Hondenfrikandel-THUMB
 • Van Grunsven Paardensport

  Drukwerk | Outdoor reclame | Gevelframes | Spandoeken

  Grunsven-THUMB
 • Unity Event Crew

  Huisstijl | Website (responsive)

  UnityEventCrew-THUMB
 • FK Bouw

  Logo | Visitekaartjes

  FKbouw-THUMB
 • RS Videos

  Logo restyling | Responsive website

  RSvideos-THUMB
 • Metafa Holland BV

  Advertenties | Brochures | Folders | Handleidingen

  Metafa-THUMB
 • Rondom Valkenswaard

  Concept | Magazines

  Rondom-THUMB
 • Festi Quipment

  Logo | Briefpapier

  FestiQuipment-THUMB
 • Vitalis Peppelrode

  Fotografie | Drukwerk | Bestickering liftdeuren- en omlijstingen

  Peppelrode-THUMB
 • Center Parcs

  Ronde flyers | Posters | Beachflags | X-banners | Reclameborden

  Centerparcs-strand-THUMB
 • Focus2infinity

  Huisstijl | Website | Drukwerk

  Focus2infinity-website-THUMB
 • Zonder Lijntjes

  Logo

  ZonderLijntjes-THUMB
 • GGgorgeous

  Verpakking design | Huisstijl

  GGgorgeous-THUMB
 • Zonnatura

  Dranghekbanners | Drukwerk

  Zonnatura-THUMB
 • Kjub Products

  Website

  Kjub-website-THUMB
 • RD Projectstoffering

  Raambestickering | Huisstijl (refresh) | Drukwerk | Montage

  RD-sign-THUMB
 • Impresss Beauty Centre

  Huisstijl | Flyers | Indoor | Outdoor | Autobestickering | Drukwerk

  Impresss-website-THUMB
 • VolkerWessels

  Folders | Drukwerk

  VolkerWessels-THUMB
 • Van Gerven BV

  Verpakkingen | Gebruiksaanwijzingen | Drukwerk | Beursstand

  VanGerven-THUMB
 • Toptreden

  Huisstijl | Website | Drukwerk

  Toptreden-website-THUMB
 • Bakpaal

  Huisstijl | Website | Drukwerk | Flyers | Posters

  Bakpaal-website-THUMB
 • MemotionS

  Huisstijl | Website | Drukwerk

  Memotions-website-THUMB
 • Celeste

  Folders | Drukwerk

  Celeste-folder-THUMB
 • We Spa

  Huisstijl | Website | Drukwerk | Banner

  Wespa-THUMB
 • De Stenen Poort

  Brochure | Flyer | Poster

  StenenPoort-THUMB
 • Willuks interieurprojecten

  Huisstijl | Reclamebord | Advertentie | Website | Drukwerk

  Willuks-THUMB
 • Artisan

  Flyers | Spandoek

  Artisan-THUMB
 • Het Rullen Hoveniers

  Decoratiebanners | Hekwerkbanners | Reclameborden | Autobestickering | Drukwerk | Montage

  Rullen-THUMB
 • Qbox

  Brochure

  Q-box-THUMB
 • Winterwonderland

  Flyers | Posters | Folders | Banners | Hekwerkbanners

  Winterwonderland-THUMB
 • Morsink Bouwadvies & Makelaardij

  Huisstijl | Folders | Drukwerk | Makelaarsbord

  Morsink-THUMB
 • Murus Systemen

  Website

  Murus-website-THUMB
 • Van Overveld Garden Care

  Flyers | Drukwerk

  Overveld-THUMB
 • We Love the Summer

  Kranten

  WeLoveTheSummer-THUMB
 • Boodschappenmand Valkenswaard

  Website

  Boodschappenmand-website-THUMB
 • The Soundmansion

  Huisstijl | Website

  Soundmansion-website-THUMB
 • Zomeravond Feesten 2009

  Folders | Flyers | Posters | Banners | Stagebanners | Drukwerk

  Zaf-2009-THUMB
 • Grazend

  Huisstijl | Website | Webshop

  Grazend-THUMB
 • Ricardo Trend Juwelier

  Cadeaubonnen | Memoblokken | Schrijfblokken | Flyers | Drukwerk | Website

  Ricardo-website-THUMB
 • Zorghoeve 't Brugske

  Bouwbord | Reclameborden | Huisstijl | Drukwerk | Montage

  Zorghoeve-THUMB
 • 't Oude Wandelpark

  Menukaarten | Fotografie

  OudeWandelpark-THUMB
 • Rijdendepromotie.nl

  Website

  Rijdendepromotie-website-THUMB
 • Wereldwinkel

  Flyers | Drukwerk

  Wereldwinkel-THUMB
 • Bluelagoonuvc.nl

  Website

  Bluelagoon-website-THUMB
 • Ruva Maatmeubelen

  Huisstijl | Website

  Ruva-THUMB
 • Esta Manera

  Flyers | Posters | Advertenties | Webbanners | Drukwerk

  Estamanera-THUMB
 • PT Graphics

  Website

  PTgraphics-website-THUMB
 • MCM Metaal

  Huisstijl | Drukwerk

  Mcm-THUMB
 • Zomeravond Feesten 2008

  Folders | Flyers | Posters | Banners | Stagebanners | Drukwerk

  Zaf-2008-THUMB
 • Dorpsraad Borkel & Schaft

  Folders | Drukwerk

  DorpsraadBes-THUMB
 • RA infra

  Kalenderposter | Memoblok | Drukwerk

  RAinfra-THUMB
 • Ten Kate Internetmarketing

  Huisstijl | Drukwerk

  TenKate-THUMB
 • Borkel kermis

  Posters | Flyers | Loten | Krant | Drukwerk

  BorkelKermis-THUMB
 • Vermeer Fotografie

  Website

  VermeerFotografie-website-THUMB
 • Aetaire

  Website

  Aetaire-website-THUMB
 • Actiefff De Kempen

  Website

  Actiefff-website-THUMB
 • A to B Consultancy

  Website

  AtoB-website-THUMB
 • Cinurio

  Huisstijl | Drukwerk

  Cinurio-THUMB
 • Afbouw Service Valkenswaard

  Reclameborden | Drukwerk

  AfbouwService-THUMB
 • Art Mondial

  Huisstijl

  Artmondial-THUMB
 • Sudi Baby

  Website | Folder | Drukwerk

  Sudibaby-THUMB
 • Dommel18

  Gevelbanner | Drukwerk | Montage

  Dommel18-THUMB
 • Z.A.F. '10

  Grafisch | Print | Sign

  Zaf-2010-THUMB
 • Stylz Earphones

  Huisstijl | Website | Drukwerk

  Stylz-website-THUMB

Contact

Veemarktkade 8
5222 AE 's-Hertogenbosch
Nederland
Kvk: 17 17 59 43
Btw: NL001698469B82

Stel een vraag